arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Banden & Velgen

Bandenreparatie

Een lekke band is vervelend, waar u ook bent. Of een autoband nou bij u thuis leegloopt of onderweg langs de snelweg, het zorgt voor oponthoud en de reserveband brengt u nog net tot aan de garage. Daarom kunt u voor een autobandreparatie altijd meteen terecht bij Premio Cuijk.

Veel banden die lek raken door iets scherps kunnen namelijk gerepareerd worden. Bijvoorbeeld wanneer een spijker, een schroef of een stuk glas een gat in de band veroorzaakt.

Onze monteurs repareren de band door deze eerst te demonteren en te inspecteren. Vervolgens wordt het gat vakkundig gerepareerd zodat u veilig uw weg kunt vervolgen.

Wanneer volstaat een bandenreparatie?

Een bandenreparatie raden we altijd aan als de autoband op zo’n manier te repareren is dat u deze veilig kunt gebruiken totdat deze versleten is. Blijkt een bandenreparatie niet mogelijk of weinig zinvol te zijn, dan raden we u pas aan een nieuwe autoband te kopen. In dat geval helpt onze medewerker u met het uitzoeken van een nieuwe autoband.

Bandenreparatie zonder afspraak

Onze monteurs repareren uw autoband tussen andere afspraken door, want we begrijpen dat dit een vorm van nood is en hoe groot uw ongemak is. Ook wanneer een bandenreparatie niet mogelijk is en u een nieuwe autoband nodig hebt, kunt u zonder afspraak langskomen. Tijdens openingstijden helpen we u snel weer op weg.